Vineri, 12 aprilie 2024, va avea loc Sesiunea de comunicări științifice a studenților geografi (Ediția a XXIX-a), organizată de către Departamentul de Geografie al Facultății de Științe din cadrul Universității din Craiova.

Înregistrarea participanților se va face ONLINE, prin completarea formularului disponibil la: https://forms.gle/hH3pojwZs88iZsNy9.

Formularul include obligatoriu rezumatul lucrării (max. 250 cuvinte) și poate fi trimis până cel târziu pe data de 29 martie 2024.

Studenții interesați pot obține mai multe informații de la responsabilii cu organizarea acestui eveniment, respectiv asist. univ. Alexandra ZAHARIA (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.) și lect. univ. Emil MARINESCU (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.). Date suplimentare pot fi găsite în circulara evenimentului (atașată), iar noutățile vor fi disponibile la secțiunea specială a site-ului dedicat studenților geografi de la Universitatea din Craiova: https://geografie-craiova.ro/

 

Asist. univ. Alexandra ZAHARIA

Lect. univ. Emil MARINESCU