Participarea la TUTORIATE se face in baza cererii trimise pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., in perioada 07.06.2024 - 06.07.2024

Examenul de gradul II – sesiunea august 2024,

se va desfăşura astfel:

 

 

1. METODICA PREDĂRII SPECIALITĂŢII CU ABORDĂRI INTERDISCIPLINARE ŞI DE CREATIVITATE (probă scrisă)

- 27 august 2024, Amfiteatrul B8 (Corp B, Et. 3), ora 10:00

(Intrarea în sală începând cu ora 9.00)

2.  PEDAGOGIE (probă orală)

- 30 august 2024, Sala ... ora ...

 

- La examen, candidaţii trebuie să aibă asupra lor buletinul/cartea de identitate, precum și dovada schimbării numelui, dacă este cazul.

 

CURSURI DE PREGATIRE (în perioada 08-12 iulie 2024)

Cursurile de pregătire pentru examenul de acordare a gradului didactic II, sesiunea august 2024, se vor susține în sistemul on-line, vor fi gratuite și se numesc TUTORIATE.

Acestea nu sunt obligatorii și pot fi urmate de candidații care sunt înscriși să susțină examenul de obținere a gradului didactic II la centrul nostru de perfecționare.

Tutoriatele vor avea un număr de 12 ore, structurate astfel:

- 6 ore pentru specialitate și metodica predării acesteia;

- 6 ore pentru pedagogie.

 

PROMOVARE

Candidaţii care au obținut la proba scrisă cel puțin nota minimă 8 (opt) se pot prezenta la proba orală, Pedagogie.

Pentru promovarea examenului de acordare a gradului didactic II, candidatul trebuie să obţină cel puţin nota  8 (opt).

Candidii care nu obţin nota minimă sunt declarați respinși.

 

CONTESTAŢII

Vor fi adresate, în scris, preşedintelui comisiei de examinare în termen de cel mult 24 de ore de la data şi ora afişării rezultatelor;

-  Eventualele contestații se primesc în perioada 28 august, ora 14.30 – 29 august, ora 14.30 , la secretariatul facultății, sau, se transmit pe e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., iar soluționarea acestora se va face în data de  29 august, până cel târziu la orele 16.00. Afişarea rezultatelor se va face până la ora 16.30

-  În contestaţie, se vor face referiri explicite la baremul de evaluare, menţionându-se subiectele şi punctele la care candidatul consideră că a fost subevaluat.

TAXĂ

Cadrele didactice înscrise, pentru a susține probele acestui examen, vor depune sau vor transmite pe email, la secretariatul Facultăţii de Geografie şi Geologie/(Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.), dovada achitării taxei de procesare dosar şi plata comisiilor de evaluare şi contestaţii la examenul de acordare a gradului didactic II (HS nr. 6/24.11.2022), taxă in valoare de 300 lei, plătibilă la orice unitate BRD. Cod taxă: 107, forma de scolaritate: 01 (licenţă zi),

  • zona: Facultatea de Geografie (pentru specializarea Geografie)
  • zona: Facultatea de Geologie (pentru specializările Geologie și Geochimie)

Taxa se va achita prin agenţiile BRD în contul RO68BRDE240SV89534452400, deschis pe numele Universităţii "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi.

CANDIDAŢII vor depune chitanţa sau o vor transmite pe email, la secretariatul Facultăţii de Geografie şi Geologie, în intervalul 19 – 23 august 2024. Tot atunci candidaţii vor completa acordul de prelucrare a datelor în interes instituţional.

În cazul în care, din diverse considerente, cadrul didactic înscris la examenul de acordare a gradului didactic II nu s-a prezentat sau nu a promovat probele acestui examen, cuantumul taxei de procesare dosar şi plata comisiilor de evaluare si contestatii la examenul de acordare a gradului didactic II nu se restituie.

CAZARE:

Informaţii privind cazarea candidaţilor în campusul universităţii se pot obţine : https://www.uaic.ro/studenti/cazare/.

Cererile se poat transmite pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. .

 

SECRETAR PERFECŢIONARE,

ing. Iulia DĂNILĂ – telefon: 0232/201102 int. 2547 (mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)