>>> Raport final mobilitati de practica Erasmus+ 2017-2018

Programele internaţionale ERASMUS+ / SEE au înregistrat un real succes pe parcursul ultimilor ani academici. Peste 100 de studenţi geografi au beneficiat anual de stagii de practică în instituţii europene, interesul acestora pentru o nouă participare crescând cu fiecare stagiu finalizat. Numărul ridicat de parteneriate încheiate cu instituţii ce activează în domeniul hotelier au facilitat inserţia studenţilor pe piaţa muncii şi au contribuit la creşterea performanţei lor profesionale. Astfel, peste 50% din studenţii de la studiile de Turism (licență și master) au desfăşurat cel puţin un stagiu de practică pe parcursul studenţiei.

Vezi dacă destinaţia ta de vis se află pe listă sau găseşte-ţi singur instituţia potrivită şi adu-o la noi! Accesează aici harta interactivă unde poţi vedea statele şi instituţiile partenere ERASMUS+ / SEE. Alătură-te celor învingători şi fii un student de succes!

Dacă te fascinează cultura nordică, eşti atras de spiritul energic al sudului, sau dorești o experiență în capitala Europei, ERASMUS+ / SEE te ajută să ajungi mai aproape de locul de care crezi că aparţii. Cele două programe internaţionale se laudă cu un număr de 32 de parteneri aflaţi pe teritoriul întregului continent european.

Grafic parteneri erasmus pe tari

"Să nu cauți putere și încredere în sine în altă parte. Trebuie să le cauți în tine. Mereu au fost acolo."-Sigmund Freud

Nu ezita să încerci, succesul este al celor puternici! ERASMUS+ / SEE ţi-a pregătit locul şi te aşteaptă să faci primul pas. Numărul stagiilor de practică puse la dispoziţie studenţilor creşte cu fiecare an academic şi sunt tot mai diversificate şi atractive.

Grafic locuri erasmus pe tari