[update 2024.04.29]

Vă aducem la cunoștință faptul că termenul de înscriere la ediția XXI a Simpozionului Naţional Studenţesc „GEOECOLOGIA” se prelungește până la data de 9 mai 2024. Formularul de înregistrare online este disponibil pe https://www.upet.ro/geoeco/2024/. Vă rugăm să transmiteți lucrarea în extenso, redactată conform instrucțiunilor, prin email, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până la data de 16 mai 2024.


Universitatea din Petroşani și Facultatea de Mine organizează, în perioada 23 – 25 mai 2024, cel de-al XXI – lea Simpozion Naţional Studenţesc „GEOECOLOGIA”.  

Adresăm invitația studenților, masteranzilor, doctoranzilor și elevilor din învățământul preuniversitar, cercetători în domeniile ingineriei, de a participa la această manifestare științifică și a prezenta rezultatele cercetărilor întreprinse care se încadrează în tematica simpozionului.  

În vederea asigurării condiţiilor necesare de desfăşurare ale acestei manifestări, vă rugăm să completați formularul de înregistrare online, disponibil pe https://www.upet.ro/geoeco/2024/, până la data de 25 aprilie 2024 și să transmiteți lucrarea în extenso, redactată conform instrucțiunilor, prin email, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până la data de 9 mai 2024.  

Informaţii suplimentare:  

Web: https://www.upet.ro/geoeco/2024/  

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  

Facebook: https://www.facebook.com/Geoecologia-UPet-493954107482463/  

 

 

Vă așteptăm cu drag!  

 Comitetul organizatoric al Simpozionului Național Studențesc "GEOECOLOGIA" vă urează un An Nou cu bucurii, realizări pe toate planurile și un călduros LA MULȚI ANI!