Masteranzii (ce au finalizat anul I de studii) de la Departamentul de Geografie sunt invitați să se înscrie la concursul de selecție pentru practica de vară finanțată de programul SEE.

✔ Pașii sunt următorii:

1. Te înscrii la următorul link până joi, 7 septembrie 2023, orele 23:59h. https://forms.gle/p1g75LGFoj67ucmR9

2. Încarci CV și Scrisoare de Motivație semnată electronic indescrifrabil, ambele în limba engleză, până joi, 7 septembrie 2023, orele 23:59h la link https://www.dropbox.com/request/2gQOhPeK4vuJqxQxkhJu (Scrisoarea se adresează comisiei Erasmus din Facultate, nu angajatorului).

3. Noi scoatem foaia ta matricolă de la secretariat ca să nu faci drum în plus sau să stai la coadă.

4. Te prezinți la interviul oral fizic din 12 septembrie, marți, de la orele 10:00 (vei primi email de notificare cu ora precisă de interviu, în funcție de orarul tău, să nu ne suprapunem. Interviu online excepțional - cu argumentare serioasă).

✔ Sunt 3 condiții ca să poți participa:

1. Să ai minim media 8 la limba străină (pe semestrele încheiate la licență sau în cei 4 ani de liceu sau nivel B1 pe atestatul de limbă de la BAC sau alte instituții de certificare nivel limbă)

2. Să ai minim 50% din creditele maxime per semestru (cam 1 restanță maxim pe fiecare semestrul încheiat). Facem calculele împreună dacă nu știi exact.

3. Să fii hotărât că vrei să muncești cu adevărat și să începi să construiești un CV solid. Pentru orice întrebări suplimentare scrie un comentariu mai jos și noi răspundem pentru toți cei interesați. Poți merge și într-un loc de practică găsit de tine în U.E. + TR/MK/RS, însă trebuie să ne pui imediat în contact cu managerii acelei instituții. Coord. Erasmus + / SEE Practică - Mihai BULAI (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)

PS. Tot ce ați citit până aici este o sinteză. Condițiile complete, anunțul deschis de candidaturi, modele de CV și scrisori, FAQs, etc. le găsești aici https://www.geo.uaic.ro/relatii-internationale/programe-internationale/programul-erasmus-see/stagii-de-practica