În data de 9 noiembrie 2023 în cadrul Facultății de Geografie și Geologie a avut loc o întâlnire între reprezentanții companiei Prospecțiuni S.A. și studenții Departamentului de Geologie. Compania Prospecțiuni S.A. a fost reprezentată la întâlnire de către domnul Adrian Roman – Deputy Chief Operations Officer și de către prof. univ. dr. ing. Victor Mocanu de la Universitatea din București.

În cadrul întâlnirii, invitații au prezentat obiectul de activitate al S.C. Prospecțiuni S.A., portofoliul de proiecte dar și posibilitățile de angajare pentru absolvenții specializărilor Inginerie Geologică și Geochimie în cadrul companiei. De asemenea, studenții au avut la dispoziție o sesiune în cadrul căreia au adresat întrebări legate de competențele și aptitudinile necesare unui proaspăt absolvent pentru angajare dar și referitoare la oportunitățile de realizare a unor stagii de internship.

Cu ocazia acestei întâlniri a fost semnat un acord pentru dezvoltarea colaborării între cei doi parteneri în vederea dezvoltării competențelor practice ale studenților dar și pentru angajarea absolvenților în cadrul companiei.

Studenții interesați de o carieră în cadrul Prospecțiuni S.A. pot transmite CV-urile la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Prospecțiuni S.A. este o companie românească specializată în furnizarea serviciilor de prospecțiuni geologice și geofizice, cu o bogată experiență acumulată în peste 70 de ani de activitate în România și alte peste 20 de țări din Europa, Asia și Africa.