[update 19.03.2024]

Înscrierile se pot face până pe data de 20 martie 2024.

---

Stimați membri ai comunității academice,

Vă reamintim că aveți, până pe data de 18 martie posibilitatea de a vă înscrie la cursul de formare: Dezvoltator eLearning pe platforma Moodle, organizat de Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași în cadrul Proiectului „Cadrul pentru dezvoltarea durabilă a componentei digitale a universității – eUAIC", cod proiect 127544578, finanțat prin Planul National de Redresare si Rezilienta, Componenta C15: Educație, Reforma 5: Adoptarea cadrului legislativ pentru digitalizarea educației, Investiția 16: Digitalizarea universităților și pregătirea acestora pentru profesiile digitale ale viitorului.

În această perioadă se desfășoară activitatea 3.3. Dezvoltarea competențelor pentru utilizarea soluțiilor LMS. Activitatea include desfășurarea unui curs de formare: Dezvoltator eLearning pe platforma Moodle, cu durata de 40 de ore.

Activitatea este desfasurata de catre compania eLearning Software – Partener Moodle pentru România si la finalul cursului este obtinut un atestat privind detinerea competentelor de utilizare a platformei.

Grupul-țintă al activitatii va fi format din 125 de cadre didactice de la toate cele 15 facultăți ale UAIC.

Informații detaliate despre criteriile de eligibilitate și selecție, calendarul de selecție și actele necesare pentru dosarul de candidatură se regăsesc în Metodologia de selecție a grupului-țintă, document publicat pe pagina proiectului, la adresa:

https://euaic.pnrr.uaic.ro/, sectiunea Programe de formare.

Așteptăm, până pe data de 18 martie, candidaturile persoanelor interesate de această oportunitate de perfecționare profesională, dar și solicitări pentru clarificări și informații suplimentare la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Cu deosebita consideratie,

Coordonator formare

Prof.univ.dr. Mihai CARP