Studenții de la Departamentul de Geografie (orice specializare) sunt invitați să se înscrie la concursul de selecție pentru practica finanțată de programul Erasmus Plus !
 
✔ Sunt 2 perioade de practică de vară:
A. 26 iunie - 25 septembrie (pentru studenți licență, master în an intermediar)
B. 14 iulie - 13 octombrie (pentru studenții licență/master în an terminal - vor beneficia de bursă ca absolvenți).
 
✔ Pașii sunt următorii:
1. Îți arăți intenția de a participa la selecție completând cât mai repede datele tale personale la următorul link (dar nu mai târziu de 29 martie) https://forms.gle/1BFoYXoiBb3WSKFn9
2. Participi la Workshop-ul online obligatoriu „Cum să îmi fac CV-ul și Scrisoarea de Motivație” - joi 23 martie 2023, orele 14h, cu Asist. dr. Ana Maria OPRIA - link https://uaic.webex.com/uaic/j.php...
3. După ce asimilezi toate sfaturile primite în întâlnirea online încarci CV și Scrisoare de Motivație semnată electronic indescrifrabil, ambele în limba engleză, până miercuri 29 martie 2023 orele 23:59h la link https://www.dropbox.com/request/2gQOhPeK4vuJqxQxkhJu
4. Noi scoatem foaia ta matricolă de la secretariat ca să nu faci drum în plus sau să stai la coadă.
5. Te prezinți la interviul oral fizic din 3 aprilie (vei primi email de notificare cu ora precisă de interviu, în funcție de orarul tău, să nu ne suprapunem - va fi începând cu orele 10h. Interviu online excepțional - cu argumentare serioasă).
 
✔ Sunt 3 condiții:
1. Să ai minim media 8 la limba străină (pe semestrele încheiate la licență sau în cei 4 ani de liceu sau nivel B1 pe atestatul de limbă de la BAC sau alte instituții de certificare nivel limbă)
2. Să ai minim 50% din creditele maxime per semestru (cam 1 restanță maxim pe fiecare semestrul încheiat). Facem calculele împreună.
3. Să fii hotărât că vrei să muncești de-adevăratelea și să începi să construiești un CV solid.
 
Pentru orice întrebări suplimentare scrie un comentariu mai jos și noi răspundem pentru toți cei interesați.
Poți merge și într-un loc de practică găsit de tine în UE, însă trebuie să ne pui din timp în contact cu managerii acelei instituții.
Coord. Erasmus + Practică - Mihai BULAI (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)
PS. Tot ce ați citit până aici este o sinteză. Condițiile complete, anunțul deschis de candidaturi, modele de CV și scrisori, FAQs, etc. le găsești aici https://www.geo.uaic.ro/.../programul.../stagii-de-practica