În atenția studenților la zi din anii III sau IV de studii la specializarea Inginerie geologică şi a celor care urmează un program de studii universitare de master specializarea Geologie de sondă

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. continuă programul de burse „ROMGAZ Scholarships” derulat în colaborare cu Facultatea de Geografie şi Geologie din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

În cadrul programului se vor acorda un număr de 2 burse pe bază de concurs de dosare și interviu.

Pentru aceste burse, aplicanții trebuie să îndeplinească în mod cumulativ următoarele condiții:

  • Studenți/masteranzi de cetățenie română;
  • Vârsta maximă 26 de ani;
  • Sunt studenți integraliști care frecventează Facultatea de Geografie şi Geologie, la categoriile „buget” sau „cu taxă”, la zi, în anul III sau IV de studii, la specializarea Inginerie geologică (studenți cu media ECTS a anului anterior de studii minimum 8.00)
    sau
    sunt absolvenți de învățământ superior de stat acreditat din România, specializarea Inginerie geologică sau altă specializare cu licență din domeniul geologiei și urmează un program de studii universitare de master, la specializarea Geologie de sondă în cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Media generală a celor 4 ani de studii de licență minimum 8.00  și media anului anterior de studiu minim 8.00 (pentru masteranzii din anul II).
  • Nu înregistrează venituri din alte surse (de ex.: contract de muncă sau contract de colaborare), cu excepția veniturilor din burse de excelență/de studii/de merit, burse sociale, pensii alimentare, pensii de urmaș, alocații sociale de stat.

Concursul de dosare se va desfășura în perioada: 14 noiembrie 2023 – 15 decembrie 2023.

Toţi cei interesați sunt invitați să consulte Regulamentul concursului care cuprinde toate informațiile necesare privind înscrierea în concurs, documentele necesar a fi înaintate comisiei de analiză a dosarelor și de selecție a candidaților (a se vedea şi anexele la Regulament), dar şi alte detalii referitor la desfăşurarea programului de burse.

Informații suplimentare se pot obține şi la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Succes tuturor candidaților!