[update 20.04.2023]

Vă aducem la cunoștință faptul că termenul de înscriere la ediția XX a Simpozionului Naţional Studenţesc „GEOECOLOGIA” se prelungește până la data de 30 aprilie 2023. Formularul de înregistrare online este disponibil pe https://www.upet.ro/geoeco/2023/. Vă rugăm să transmiteți lucrarea în extenso, redactată conform instrucțiunilor, prin email, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până la data de 5 mai 2023.

[update 31.03.2023]

Vă reamintim faptul că Universitatea din Petroşani și Facultatea de Mine organizează, în perioada 12-13 mai 2023, cel de - al XX – lea Simpozion Naţional Studenţesc „GEOECOLOGIA”.

Avem bucuria de a anunța desfășurarea unei ediții speciale marcată în acest an de o dublă aniversare, respectiv aniversarea ediției cu numărul XX a Simpozionului Național Studențesc „GEOECOLOGIA” și a celor 75 de ani de învățământ superior în Valea Jiului.

Adresăm invitația studenților, masteranzilor, doctoranzilor și elevilor din învățământul preuniversitar, cercetători în domeniile ingineriei, de a participa la această manifestare științifică și a prezenta rezultatele cercetărilor întreprinse care se încadrează în tematica simpozionului.

 

Universitatea din Petroşani și Facultatea de Mine, alături de organizațiile studențești din UP (LSUP, UPSU, ASBP), organizează în perioada 12-13 mai 2023 al XX – lea Simpozion Naţional Studenţesc „GEOECOLOGIA”.

În vederea desfășurării acestei manifestări în bune condiții, aportul dumneavoastră este necesar și util, motiv pentru care vă invităm să diseminați informația în rândul celor posibil interesați. Mizăm totodată pe participarea dumneavoastră într-un număr cât mai mare.

***

În vederea asigurării condiţiilor necesare de desfăşurare ale acestei manifestări, vă rugăm să completați formularul de înregistrare online, disponibil pe https://www.upet.ro/geoeco/2023/, până la data de 20 aprilie 2023 și să transmiteți lucrarea în extenso, redactată conform instrucțiunilor, prin email, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până la data de 5 mai 2023.

Informaţii suplimentare:

Web: https://www.upet.ro/geoeco/2023/

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Facebook: https://www.facebook.com/Geoecologia-UPet-493954107482463/