Facultatea de

Geografie și Geologie

Bursele ERASMUS+

Dragi studenti (sefi de grupe),

Va cerem sprijinul in promovarea burselor ERASMUS de care puteti beneficia pe parcursul studiilor (licență, master, doctorat) sau in calitate de absolventi ai UAIC. Mai exact, este vorba despre oportunitatea de a studia si/sau de a lucra in alta tara cu bursa de la Comisia Europeana, oferita prin intermediul universitatii noastre.

Astfel, va rugam sa va inscrieti in grupul și pe pagina de Facebook Erasmus UAIC și apoi sa va invitati colegii de grupă sa se inscrie si ei:

Aceste canale de comunicare ofera informatii actualizate despre ofertele de burse, pasii de urmat, avantaje si multe alte detalii. De asemenea, aici puteti discuta cu actuali si fosti studenti Erasmus pentru a primi raspunsuri la toate intrebarile voastre.

Bursele de studiu Erasmus inseamna sa studiati la o alta universitate din alta tara (un semestru sau doua), cu echivalarea examenelor la intaorcere.

Bursele de practica Erasmus inseamna sa lucrati in alta tara chiar daca nu aveti inca experienta de munca (in domeniul de studiu pe care vi l-ati ales).

Biroul Erasmus al UAIC va asigura de intreg sprijinul din momentul in care va hotarati sa plecati si pana la intoarcere

Mult success!