Facultatea de

Geografie și Geologie

Atelierul pentru copii “Știu cine sunt! Super-puterile mele”

Serviciul pentru Studenți și Absolvenți vă invită la o activitate organizată special pentru angajații care au copii între 6 și 12 ani. Vineri, 10 mai, de la ora 14:00, în sala Senat, vă așteptăm alături de copilul (copiii) dumneavoastră la atelierul gratuit “Știu cine sunt! Super-puterile mele”. Atelierul are ca obiectiv principal explorarea resurselor interioare, în vederea construirii unei imagini personale pozitive, prin dezvoltarea stimei de sine și a încrederii în forțele proprii. În același timp, utilizând arta ca mijloc de comunicare, ne propunem cultivarea creativității și exprimarea liberă a imaginației.

Atelierul va fi susținut de:

Psiholog Alexandra Maftei, cadru didactic asociat al UAIC Iași, Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, psiholog clinician și psihoterapeut, profesor consilier școlar (CJRAE Iași).

Drd. Diana Oancea-Matei, cadru didactic asociat al UAIC Iași, Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, cu expertiză în psihopedagogie specială.

Pentru o mai bună organizare, vă rugăm să vă înscrieți, folosind acest formular: https://docs.google.com/forms/d/1yA63hXqfQ_34f57d-B5gUyZgx0OLfZpaV2YzmUMZm-4/edit

Activitatea va dura 1h30. Serviciul pentru Studenți și Absolvenți organizează atelierul ca parte a inițiativei “Săptămâna sănătății emoționale”, ce va cuprinde evenimente zilnice pentru studenți și angajați.

Vă așteptăm!

 

--

Alma ANDREI

Șef Birou Consiliere Educațională și Orientare în Carieră

Serviciul pentru Studenți, Orientare în Carieră și Inserție

Profesională și ALUMNI

Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași

Tel.+ 40 232 201 102 int 2651

E-mail: alma.andrei@uaic.ro