Facultatea de

Geografie și Geologie

Concursul Green Mania

Din dorinţa de atrage atenţia asupra locurilor frumoase din România, cât şi asupra conservării acestora şi a resurselor de care dispunem, Asociaţia Alucro & Every Can Counts România, în parteneriat cu Vimetco Alro, lansează concursul Green Mania, prin care îşi propun să creeze o colecţie de vederi din toate colţurile ţării.
 
Concursul se adresează tinerilor, în special studenţilor, dar şi tuturor pasionaţilor de mediu şi fotografie din România. Participarea presupune realizarea unei fotografii care să poată fi asociată cu uşurinţă cu un loc din România, dar care să aibă în cadru şi o doză din aluminiu, reprezentând doza de inspiraţie a autorului, şi trimiterea „vederii” în format electronic, până la 4 ianuarie 2021. Cele mai apreciate zece vederi vor fi recompensate cu premii a câte 200 euro fiecare şi au şansa de a fi incluse într-o expoziţie organizată de Asociaţia Alucro în locuri publice din ţară, pe parcursul anului 2021.
 
Vă trimitem mai multe detalii despre concurs în materialul ataşat, cu rugămintea să diseminaţi informaţiile în rândul studenţilor din facultatea dumneavoastră.
 
Vă invităm să accesaţi şi paginile web ale organizatorilor –http://www.alucro.ro & http://www.everycancounts.eu/ro.
 
Toate cele bune,
 
 
Andreea Lapadatu
 
Responsabil Comunicare
 
m: +40727.342.462
 

e: office@alucro.ro