Facultatea de

Geografie și Geologie

CONFERINȚA cu tema „DREPTUL MEDIULUI. REGLEMENTĂRI LEGISLATIVE ȘI ASPECTE PRACTICE”

Distinse cadre didactice,

Vă rugăm să dați curs invitației de a participa la CONFERINȚA cu tema „DREPTUL MEDIULUI. REGLEMENTĂRI LEGISLATIVE ȘI ASPECTE PRACTICE” organizată în cadrul proiectului ÎMBUNĂTĂȚIREA CALITĂȚII DIDACTICE PRIN PERFECȚIONAREA ÎN DOMENIUL ȘTIINȚELOR JURIDICE  A CADRELOR DIDACTICE DE LA FACULTĂȚILE FĂRĂ PROFIL JURIDIC DIN UNIVERSITATEA „ALEXANDRU IOAN CUZA” DIN IAȘI (UAIC).

În cadrul conferinței, practicieni și teoreticieni din domeniul dreptului își propun să prezinte aspecte importante privind impactul și evoluția legislației relevante privind protecția mediului.  

În contextul necesităţii de a respecta condițiile de distanțare socială pentru a preveni răspândirea virusului Covid-19, conferința  se va desfășura în format on-line,  în data de 4.12.2020 începând cu orele 17.00, evenimentul fiind găzduit pe platforma CISCO WEBEX, în baza următoarelor date de acces: https://uaic.webex.com/meet/ProiectPerfectJuridUaic.

În vederea unei bune organizări a desfășurării conferinței, vă adresăm rugămintea de a completa formularul de înscriere de la adresa https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScGQhPgDElmSVcEWVib4qTRK17qrX8EUmOgUtEc3HbiePstXQ/viewform, până vineri, 4.12.2020, ora 16.00.

Contăm pe participarea Dumneavoastră, care  va  aduce valoare și substanță dezbaterii, pe care ne-o dorim constructivă, pentru a pune în practică obiectivele propuse, într-o manieră cât mai utilă întregii comunități academice.

 

Cu aleasă considerație,

Echipa de implementare a Proiectului

 

Pagina web a conferinţei:

https://perfectjurid.law.uaic.ro/course/view.php?id=44