Facultatea de

Geografie și Geologie

Propuneri de activități extracurriculare

Stimata doamna profesor,

Stimate domnule profesor,

Ca in fiecare an, Ministerul Educatiei si Cercetarii lanseaza invitatia de a inainta lista activitatilor extracurriculare - stiintifice, tehnice, cultural artistice si sportive nationale, precum si a celor pentru studentii capabili de performante aferente anului bugetar urmator.

Astfel, adresam catre dumneavoastra rugamintea de a inainta propunerile de activitati extracurriculare pe adresa noemi.bomher@uaic.ro pana la data de 13 noiembrie 2020, tinand cont de termenul foarte scurt impus de Minister si pe care de altfel il veti regasi in adresa atasata prezentului mesaj.

Totodata, veti regasi in atasament anexele 1, 2 si 3 al caror format trebuie respectat in vederea centralizarii activitatilor extracurriculare din UAIC, aferente anului 2021.

Va multumim pentru ca sustineti nu doar activitatile didactice, ci si pe cele extracurriculare, atat de necesare studentilor in perioada plina de incercari pe care o traversam. Sa auzim de bine!

 

Cu stima si cele mai bune ganduri,

Noemi BOMHER

Serviciul pentru Studenti, Orientare in Cariera, Insertie Profesionala si Alumni Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iasi

Tel. +40.232.201103