Facultatea de

Geografie și Geologie

Caravana “Implică-te! E NATURAL să fii voluntar”

afis caravana

ProPark Fundaţia pentru Arii Protejate vă invită să participaţi la întâlnirea cu studenţii din Universitatea ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași şi cu reprezentanţii ONG-urilor de mediu care va avea loc în data de 9 martie, ora 10.00, în amfiteatrul 629 din cadrul Departamentului de Geografie, Facultatea de Geografie și Geologie (UAIC), Corp B, Etaj 3.

Întâlnirea are ca scop promovarea oportunităţilor de voluntariat din ariile naturale protejate şi facilitarea colaborări între studenţi şi administratorii de arii naturale protejate.

Activitatea face parte din Caravana “Implica-te! E NATURAL să fii voluntar” care se desfăşoară în 6 centre universitare din România în perioada 02-14 martie 2016 şi care are ca scop încurajarea voluntariatului în sprijinul ariilor protejate prin promovarea oportunităţilor de voluntariat înscrise pe platforma dedicată protecţiei naturii www.voluntariatnatura.ro. Proiectul „Implică-te! E NATURAL să fii voluntar” este implementat în perioada aprilie 2015 - martie 2016, de ProPark - Fundaţia pentru Arii Protejate împreună cu Federaţia Coaliţia 2000 şi Asociaţia Administratorilor de Arii Naturale Protejate şi este finanţat prin contribuţia granturilor SEE, 2009-2014, din cadrul programului Fondului ONG în România.

 

Mai multe detalii despre proiect: http://www.voluntariatnatura.ro/ro/despre.html
Mai multe detalii despre ProPark: http://www.propark.ro/
Pentru înscrieri şi alte detalii:
Manager proiect - Laura Istrate
Mobil: 0730634170
Mail: laura.istrate@propark.ro

 

Contact reprezentant UAIC (Facultatea de Geografie și Geologie – Dep. Geografie):
Colaborator – ACS dr. Alin Mihu-Pintilie
Mobil: 0741912245
Mail: mihu.pintilie.alin@gmail.com