Facultatea de

Geografie și Geologie

Program de burse de excelenţă pentru studenţii la facultăţi cu profil de mediu

Every Can Counts România (www.everycancounts.ro) doreşte să lanseze un program de burse de excelenţă pentru studenţii la facultăţi cu profil de mediu (geografie, biologie, ingineria mediului, etc.), în cadrul căruia va acorda 3 burse în valoare de 500 de euro.

În acest sens, în perioada februarie-iunie a.c. va fi organizat un concurs de dosare pentru alegerea celor trei studenţi care vor beneficia de bursă. Concursul presupune mai multe etape şi îndeplinirea unor condiţii:

  • medie peste 8 (anul universitar 2014-2015) = 5 puncte
  • eseu legat de protecţia mediului* = 5 puncte
  • video de prezentare = 5 puncte
  • experienţa în voluntariat = 5 puncte

Eseurile vor aborda fie unui subiect legat de protecţia mediului, cu caracter general, fie vor fi dedicate exclusiv reciclării dozelor din aluminiu. Acest aspect rămâne la alegerea studenţilor .

Pentru promovarea Bursei de Execelenţă, Every Can Counts România invită facultăţile doritoare să se înscrie în acest program. Înscrierea presupune acordul şi sprijinul instituţiei în a promova Bursa de Excelenţă în rândul studenţilor (publicarea de articole pe paginile de informare ale facultăţii, mail-uri, reţele sociale, etc.). Data limită de înscriere este 10 februarie 2016.

Totodată, pentru promovarea programului de burse, Every Can Counts România va face un tur de prezentări în facultăţile doritoare.

Vă rugăm să vizitaţi şi site-ul www.everycancounts.ro şi pagina de Facebook www.facebook.com/everycancounts.ro.

 

Cu deosebită consideraţie,

Andreea Lapadatu

Account Officer

address: Calea Mosilor, Nr. 88, Sc. F, Apt. 74, Sector 3, Bucuresti

e-mail: office@imagefactory.ro

phone/fax: 021.314.70.50

web: www.imagefactory.ro