Facultatea de

Geografie și Geologie

Apelul pentru constituirea portofoliului de proiecte de inovare

La jumatatea lunii septembrie 2020, Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est a lansat apelul pentru constituirea portofoliului de proiecte de inovare, aferent domeniilor de specializare inteligenta RIS3 Nord-Est.

Pentru a veni in sprijinul dumneavoastra, in data de 20 octombrie 2020, in intervalul orar 13.00 - 14.30, va avea loc o sesiune de informare si clarificare cu privire la acest apel de proiecte, in cadrul careia veti putea afla urmatoarele:

- Informatii suplimentare despre scopul apelului lansat;

- Modul de completare a fisei de proiect si principalele categorii de informatii vizate;

De asemenea, va avea loc o sesiune de intrebari si raspunsuri in cadrul careia veti avea posibilitatea de a solicita clarificari suplimentare de la expertii ADR NE.

Cu acest prilej, vor fi furnizate unele informatii suplimentare despre apelul de proiecte care va fi lansat in curand, cu privire la finanțarea elaborarii documentațiilor tehnice pentru proiecte de infrastructură in domeniul specializarii inteligente, in conformitate cu prevederile OUG 88/2020.

Evenimentul va avea loc pe platforma Zoom. Pentru a participa, va rugam sa completati acest formular de inscriere pana in preziua evenimentului, pentru a va putea transmite coordonatele de acces.

În speranţa că veţi da curs invitației noastre, vă salutăm cu deosebită considerație,

Ioana Hangan Stan