Facultatea de

Geografie și Geologie

ÎN ATENŢIA STUDENŢILOR CARE AU MODULUL PSIHOPEDAGOGIC COMPLET

SUSŢINEREA EXAMENULUI LA DISCIPLINA “EXAMEN DE ABSOLVIRE -NIVEL I” (5 credite) VA AVEA LOC

Miercuri, 5 IULIE 2017, orele 8.00, Departamentul de Geografie, sălile B662 şi B629.

 

DECAN,
Prof. dr. Adrian GROZAVU

Şcoala Doctorală de Geoştiinţe

În şedinţa extraordinară a Senatului Universităţii "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi din data de 20 iunie 2017 s-a avizat înfiinţarea Şcolii Doctorale de Geoştiinţe în contextul reorganizării Şcolii Doctorale de Chimie şi Ştiinţe ale Vieţii şi Pământului.

>>> Hotărârea Senatului UAIC nr. 3/20.06.2017 de înfiinţare a Şcolii Doctorale de Geoştiinţe

>>> Calendar alegeri Şcoala Doctorală de GeoştiinţeŞcoala Doctorală de Geoştiinţe

 

Completarea titlurilor lucrărilor de licenţă/disertaţie - sesiunea 2018

Toți studenţii din anii preterminali (anul II Licență, anul III Inginerie Geologică sau anul I Master) trebuie să își stabilească și să completeze în platforma de e-Learning, titlul lucrării de licență/disertație și profesorul coordonator.

Câmpurile de completat se găsesc în pagina de editare a profilului utilizatorului, ultima secțiune: Școlarizare.

(După autentificare, în partea dreaptă, sus, se dă click pe numele utilizatorului apoi se alege Profil din lista derulantă. Din acestă pagină, sus, pe mijloc se alege Editează profil. Se derulează până la ultima secţiune, Şcolarizare, şi se completează ultimele 2 câmpuri, titlul şi profesorul)

De asemenea, toţi studenţii trebuie să verifice şi să actualizeze şi celelalte câmpuri de profil, în special adresa de email validă deoarece este folosită pentru eventuala resetare şi recuperare a parolei de acces.

Conform regulamentului de activitate didactică, studenţii trebuie să îşi stabilească tema lucrării de licenţă/disertaţie cu 3 semestre înainte de susţinere.

 

banner elearning

 

Eventualele probleme legate de accesul la platformă sau lipsa vreunui profesor coordonator din lista de opţiuni se pot trimite pe email la adresa adrian.chiorescu@uaic.ro.

Tabere studențești - 2017

Au fost publicate noutăți cu privire la Taberele Studențești:

http://www.geo.uaic.ro/ro/diverse/tabere-studentesti

 

Întâlnirea comisiei de selecţie a taberelor cu beneficiarii, în vederea alegerii locului de tabără va avea loc pe data de 22 iunie 2017, Amfiteatrul B6, orele 10°°.

Studenții vor avea asupra lor atât carnetul de student, vizat la zi, cât si C.I./B.I. /pașaport (original și copie, copii ce vor fi atașate diagramelor de cazare)

Prodecan,

Conf. univ. dr. Traian GAVRILOAIEI

 

Tabel nominal cu studenţii care vor beneficia de un loc de tabără prin  Programul Naţional "Tabere Studenţeşti"  în anul 2017 

Repartizarea pe facultăți a locurilor de tabără 2017

banner absolvire

precazare2

banner secretariat2

banner stagii de practica 300

Cantemir 2017

cantemir papers 2

logo pesd 2

smd2016