Facultatea de

Geografie și Geologie

Sesiunea Națională de Comunicări Științifice Studențești „Știință. Cultură. Civilizație”, ediția a XIX-a, Universitatea din Oradea, 11-13 mai 2018

Asociația „Gheorghe Șincai” a studenților în Istorie, împreună cu Asociația Geografică „Simion Mehedinți” organizează în perioada 11-13 mai 2018, cea de-a XIX-a ediție a Sesiunii Naționale de Comunicări Științifice Studențești „Știință. Cultură. Civilizație”.

Evenimentul se bucură de sprijinul Universității din Oradea, prin intermediul Facultății de Istorie, Relații Internaționale, Științe Politice și Științele Comunicării, Departamentului de Istorie și Școala Doctorală de Istorie. Sesiunea se adresează studenților, masteranzilor și doctoranzilor la istorie și științe conexe.

Nu se percepe taxă de participare. Organizatorii asigură cazarea și masa participanților pe toată perioada evenimentului.

Perioada de înscriere este 4 – 27 aprilie 2018, rezultatele înscrierilor urmând a fi trimise pe 28 aprilie, iar cea de confirmări: 28 aprilie – 3 mai 2018.

Mai multe detalii se găsesc în documentele atașate!

 

Vă mulțumim pentru interesul acordat!

Comitetul de organizare

banner web masterate si doctorate

elstudis

banner plata taxe on line web 300x200 negativ

banner secretariat2

banner stagii de practica 300

Cantemir 2018

cantemir papers 2

logo pesd 2

buton site fac MIHAI DAVID

 

Desktop background:

1920x1080