Facultatea de

Geografie și Geologie

Elaborarea Strategiei de Turism a Municipiului Iași și a Zonei Metropolitane Iași

În perioada octombrie-decembrie o echipă formată din cadre didactice și doctoranzi ai Facultății de Geografie și Geologie din cadrul Universității ,,Alexandru Ioan Cuza” a avut oportunitatea și plăcerea de a fi parte a demersului de definire a viitorului turismului în Iași prin elaborarea Strategiei de Turism a Municipiului Iași și a Zonei Metropolitane Iași.

Începând de astăzi documentul este public și intră în consultare (10 zile), orice persoană interesată de viitorul turismului în Iași putând trimite observatii, propuneri si sugestii la emailul informatii@primaria-iasi.ro.

http://www.primaria-iasi.ro/imagini-iasi/fisiere-iasi/1520592399-proiect%20hotarare%20strategia%20de%20turism.pdf

Documentul elaborat oferă o analiză obiectivă a situației actuale a turismului în Iași și propune o serie de direcții în vederea dezvoltării turistice durabile a orașului și, implicit, în vederea creșterii vizibilității orașului ca destinație turistică pe plan național și internațional. Cu acest scop, au fost identificate cinci direcții strategice prioritare. Aceste direcții aduc în prim-plan necesitățile de construire a unei imagini de marcă a orașului și de colaborare a actorilor din turismul ieșean în vederea asigurării premiselor de atragere a turiștilor și de menținere a acestora pentru o perioadă cât mai lungă de timp.

Colaborarea cu membri din cadrul Primăria Municipiului Iași și consultările publice cu reprezentanți ai mediului academic, ai administrației publice, ai industriei turistice și ai societății civile au fost esențiale în vederea creării unei strategii solide care să sprijine demersurile de dezvoltare a turismului în Iași în următorii 12 ani.

Echipa de elaborare a strategiei, lect. Univ. dr. Mihai Bulai (UAIC), prof. Univ. Dr. Corneliu Iațu (prorector UAIC), lect. Univ. Dr. Oana Stoleriu (UAIC), asist. Univ. Dr. Lucian Roșu (UAIC), drd. Alexandra Cehan (UAIC), drd. Ema Corodescu-Roșca(UAIC) și Msc. Emanuel Botez (UAIC) mulțumesc tuturor celor implicați până acum și așteaptă sugestii și propuneri în următoarele zile.

strategia de turism

banner web masterate si doctorate

elstudis

banner plata taxe on line web 300x200 negativ

banner secretariat2

banner stagii de practica 300

Cantemir 2018

cantemir papers 2

logo pesd 2

buton site fac MIHAI DAVID

 

Desktop background:

1920x1080