Întâlnirea studenților străini cu reprezentanții ITM

La solicitarea Inspectoratul Teritorial de Munca Iasi, conducerea Universitatii a fost de acord cu organizarea la UAIC a unei intalniri a ITM si Serviciului de Imigrari Iasi cu studentii nostri din tari terte, in vederea informarii acestora asupra conditiilor in care pot lucra pe teritoriul Romaniei, precum si a drepturilor si obligatiilor care le revin in calitate de angajati.

Intalnirea va avea loc in data de 21 noiembrie 2017, in Sala Senatului Universitatii, cu incepere de la orele 10.00.

Va rugam sa ne sprijiniti in promovarea acestei actiuni in randul studentilor din tari terte, inclusiv cetateni din Republica Moldova care nu au cetatenie romana.

 

 

Cu alese ganduri,

Gina Marinescu
Departamentul de Relatii Internationale
1839; gina.marinescu@uaic.ro

Alegerea reprezentanţilor studenţilor în Senatul Universității "Alexandru Ioan Cuza" din Iași

 

La Facultatea de Geografie și Geologie alegerile vor avea loc în sala B431 (sala de consiliu de la etajul I, lângă secretariat)

 

afis alegeri reprezentanti studenti senat 2017

Luna fără amendă pentru publicațiile nerestituite la timp

În perioada 15 noiembrie – 15 decembrie 2017, toți utilizatorii Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescu” Iaşi care au publicații ce au depășit termenul de împrumut pot să le restituie fără să plătească amendă.

Posibilitatea de a returna publicaţiile restante fără achitarea taxei de întârziere este valabilă pentru toate categoriile de utilizatori (studenţi, masteranzi, doctoranzi, cadre didactice universitare, cercetători etc.). Acestea trebuie restituite în bune condiţii la punctul de unde au fost împrumutate. Cărțile pierdute sau distruse trebuie înlocuite cu exemplare identice.

După data de 1 ianuarie 2018, toţi cititorii care vor depăşi termenul de împrumut vor primi amenzi în conformitate cu Regulamentul pentru cititori al BCU Iaşi.

 

http://www.bcu-iasi.ro/luna-fara-amenda-pentru-publicatiile-nerestituite-la-timp

 

Selecție consultanți individuali pentru proiectul ROSEGEODA

>>> Anunț selecție

banner secretariat2

banner stagii de practica 300

banner sig2017

Cantemir 2017

cantemir papers 2

logo pesd 2

buton site fac MIHAI DAVID

 

Desktop background:

1920x1080